Vételár: 220 M Ft
Alapterület: 1200 m²
Ingatlan állapota: felújított
Épület szintjei: 3

Komfort: összkomfortos
Parkolás: saját parkolón
Kilátás: udvari
Légkondicionáló: van

IV. kerületben, külső Váci úti telephelyen eladó egy 1200 m2-es, 3 szintes felújított épület, a hozzá tartozó telekterülettel. Az ingatlan per és tehermentes, és akár azonnal átvehető az üzemeltetése.

Műhelyek, raktárak, irodák, konyharész, magas minőségű vizes blokkok, illetve egy 40 m2-es különbejáratú összkomfortos lakás található az épületben. Első emeletén tetőterasz kapcsolatos, második emeletén 8-12 méteres belmagassága teszi látványossá. A parkolás saját területen megoldott. Kamionoknak súlykorlátozás mentes övezet!

Az elmúlt két évben komoly felújítások és beruházások történtek.
Az összes nyílászáró szigetelt műanyagra lett cserélve. Az épület előtti saját terület, nagy teherbírású új beton burkolatot kapott. Új személy és teherlift került kialakításra 1 tonna teherbírással, új rozsda és csúszásmentes külső lépcsőház lett építve, az elektromos rendszer modernizálva lett- új vezetékek kerültek beépítésre, és Led fényforrások kerültek felszerelésre. Az irodák túlnyomó részében klíma rendszer lett kialakítva.

Minden bérlemény az épületen belül almérőkkel van ellátva, minden közmű tekintetében. A telephelyen 24 órás porta járőrszolgálattal, szemétszállítás, közvilágítás, udvartakarítás van. Az üzemeltetést a tulajdonosok által megbízott cég végzi, így ez sem jelent feladatot.
Nagy teherbírású ipari padlóburkolatok lettek kialakítva magas minőségben. Több gáz cirkó kazán biztosítja a fűtést, egységenként szeparálva. Frissen festett az épület nagy része. Minden közmű, internet (optikai kábel is), villany (3x80A és 3x63A, alapdíj nélkül!), víz, csatorna, gáz az épületben van. A lapos-tető szigetelése és az ereszcsatorna felújítva. Friss tűzrendészeti felülvizsgálat, statikai és kiürítési terv készült. Az épület karbantartott, ráfordításmentes állapotú, melynek 100%-ban bérbe van adva: kiváló minőségű a bérlő és szerződés állomány. Elmaradás sem bérleti sem közmű díjakban nincs. Az épületen reklámfelületek is ki lettek alakítva.

Az ingatlan gyors megtérülést és magas havi bevételt biztosít, azonnal az átadás után. Akár cégközpontnak, vagy befektetésnek is kiváló!

VÉTELÁRA: 220 millió forint

Call Now Button
design by Honlapdiszkont